пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Засідання творчої групи для вчителів початкових класів «Сучасний урок в початковій школі: інноваційні підходи»

 

22 вересня в режимі онлайн відбулися засідання творчої групи на тему «Сучасний урок в початковій школі: інноваційні методи». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів, учасники обласної творчої групи.


Метою засідання обласної творчої групи було удосконалення системи роботи вчителя щодо застосування інноваційних методик та технологій  з метою підвищення ефективності уроку та  створення продуктивного освітнього процесу, формування навичок  побудови сучасного, цікавого та ефективного уроку з використанням новітніх методів та прийомів навчання.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту привітала учасників практикуму дружнім колом «Знайомтесь, я українка!» та оновила знання педагогів щодо побудови цікавого, креативного та результативного уроку в початкових класах в умовах сучасного освітнього середовища.

Про те, як підвищити ефективність уроку використанням елементів медіаграмотності детально розповіла Оксана Володимирівна Городецька, доцент кафедри менеджменту та методології змісту освіти, кандидат педагогічних наук

Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти ознайомила присутніх  з технологією BYOD як одним  із способів забезпечення якості уроку в початковій школі.

Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Бережани Низдропа Надія Володимирівна детально висвітлила всі вимоги до плану та організації уроку.

Богдана Володимирівна  Куза, вчитель початкових класів Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Ю.Коваля поділилася власним досвідом використання сучасних освітніх технологій , які  роблять урок креативним та  цікавим для учнів.

На рефлексію та завершення засідання обласної творчої групи  Лариса Богданівна провела з учасниками вправу «Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе».









Немає коментарів:

Дописати коментар