вівторок, 13 вересня 2022 р.

Семінар для вихователів груп продовженого дня

 

13 вересня 2022 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся семінар на тему «Психолого-педагогічний супровід гармонійного розвитку школярів в умовах групи продовженого дня». Участь в семінарі взяли понад 70 вихователів груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти Тернопільської області.

Про особливості психологічного супроводу всебічного  розвитку школярів в умовах групи продовженого дня учасникам семінару розповіла Коротюк Зоряна, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи. 

Коненко Лариса, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти акцентувала увагу на психосоціальній підтримці учнів, вчителів та батьків під час воєнного стану. Лариса Богданівна продемонструвала практичні поради та інструменти поводження в стресових ситуаціях для дітей та дорослих.

Педагогічні передумови використання технології BYOD (Bringyour own devices) для формування комунікативної компетентності учнів в умовах групи продовженого дня озвучила Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти. Також Ольга Василівна продемонструвала особливості використання мобільного додатку доповненої реальності Quiver.

Кухтяк Сніжана, методист відділу дошкільної та початкової освіти наголосила про важливість формування здоров’язбережувальноїкомпетентності у молодших школярів в умовах групи подовженого дня.

Учасники семінару брали активну участь в обговоренні важливих питань, які стосуються всебічного гармонійного розвитку школярів в умовах роботи групи продовжного дня.

Додаткові матеріали

ВИКОРИСТАННЯ  ЗДОРОВЯЗБЕРІГАЮЧИХ  ТЕХНОЛОГІЙ  У НАВЧАННІ ТА ВИХОВАННІ

                Використання вправ-енергізаторів 

Методичнірекомендації щодо психолого-педагогічного супроводу       гармонійного розвиткушколярів в умовах групи продовженого дня

 













Немає коментарів:

Дописати коментар