середу, 21 вересня 2022 р.

Впровадження інтегрованого компетентнісного навчання в початковій школі за допомогою ЕОР

 

20 вересня вчителі початкових класів Тернопільської області долучилися до Zoom конференції на тему «Впровадження інтегрованого компетентнісного навчання в початковій школі за допомогою електронних освітніх ресурсів».


Головний редактор видавництва «Країна мрій», автор змістової складової, Тетяна РОЄВА розповіла освітянам про користь інноваційних електронних освітніх ресурсів у початковій школі.

Учасники заходу ознайомилися з електронним освітнім ресурсом «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів КМ МЕДІА ED Profi», як потужним інструментом для виконання (розв’язування) дидактичних та методичних завдань освітнього процесу НУШ.

Учителі, активні користувачі «KM MEDIA ED PROFI», матимуть можливість долучитися до всеукраїнської спільноти інноваторів і постійно збагачувати свій професійний досвід, що особливо актуально на етапі реформування методичних служб у громадах.

ЕОР «KM MEDIA ED PROFI» успішно використовується в закладах освіти майже чотирьохсот громад України, постійно вдосконалюється та в найближчому майбутньому забезпечуватиме запуск нових високотехнологічних рішень в освітній процес.






Немає коментарів:

Дописати коментар