четвер, 15 вересня 2022 р.

Веб-конференція для вчителів початкових класів

 Відозапис веб-конференції "Актуальні питання організації освітнього процесу в  початкових класах в 2022/2023 навчальному році"


Веб-конференція для вчителів початкових класів на тему

«Актуальні питання організації освітнього процесу в 2022/2023 навчальному році»


14 вересня в режимі онлайн відбулася веб-конференція на тему «Актуальні питання організації освітнього процесу в 2022/2023 навчальному році», в якій взяли участь консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників та керівники методичних об'єднань вчителів початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.

Метою даної веб-конференції було удосконалення знань щодо особливостей організації освітнього процесу в початкових  класах у 2022/2023 навчальному році, формування ключових компетентностей учителя Нової української школи, особливості здійснення формувального та підсумкового оцінювання. Розвиток компетенції вчителя початкових класів, його педагогічної майстерності, соціально-комунікативних здібностей, здатності творчо працювати, приймати нестандартні рішення, уникати шаблонів і стереотипів, організовувати культурно-мовне та освітньо-розвивальне середовище в сучасних умовах воєнного часу. Розгляд проблемних питань оцінювання та діагностування навченості учнів 2-4 класів на початку навчального року.

Розпочалася веб-конференція із привітання та вправи «Як навчитися бути вдячним під час війни», яку провела Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту. Вона детально розповіла про ключові питання щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у початкових класах в 2022/2023 н.р.

Гордіюк Надія Мирославівна, методист Тернопільського КМЦНОІМ повідомила про алгоритм та інструменти оцінювання результатів навчання здобувачів початкової освіти та їх фіксацію на носіях зворотного зв’язку між учасниками освітнього процесу.

Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Зборівської міської ради Ставкова Наталя Павлівна, ознайомила усіх з особливостями створення та основними  аспектами організації освітнього процесу з’єднаних класів (класів-комплектів) початкової школи.

На завершення веб-конференції Коненко Лариса Богданівна провела з педагогами вправу «Стратегії самоконтролю та саморегуляції». Учасники обговорили проблемні питання, які виникли під час проведення веб-конференції. 












Немає коментарів:

Дописати коментар