четвер, 22 вересня 2022 р.

Круглий стіл на тему «Завдання та рішення: особливості організації освітнього процесу в 3-ому класі НПП «Інтелект України»

 

21 вересня 2022 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся круглий стіл на тему «Питання та відповіді, щодо особливостей роботи з учнями 3-х класів НПП «Інтелект України».


Коненко Лариса, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти розповіла вчителям про цікаві та креативні уроки, які активно впроваджують у школах світу.  Також Лариса Богданівна надала педагогам практичні поради та інструменти поводження в стресових ситуаціях, в рамках психосоціальної підтримки учнів, вчителів та батьків під час воєнного стану.

Особливості використання різноманітних інтернет сервісів в роботівчителя початкових класів науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» розкрила Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти.

Мочук Оксана, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти продемонструвала секрети використання pdf редактора для роботи з навчально-методичними посібниками в НПП «Інтелект України». 










Немає коментарів:

Дописати коментар