вівторок, 12 травня 2020 р.

Інформаційно-методична нарада методистів з початкової освіти області


30 квітня в режимі онлайн, відбулася зустріч методистів з початкової освіти Тернопільщини. Нова українська школа, тренерство, супервізорство, діяльність експертів і дуже багато завдань, яких потрібно було якісно і швидко вирішувати, організація навчання, тренінгів, консультацій на допомогу вчителеві під час реформування освіти - все це об'єднало нас в одну дружню освітянську спільноту, в один діючий механізм.
Під час зустрічі учасники ознайомилися з аспектами оцінювання та умовами завершення навчального року під час карантину (Л.Коненко, в.о.зав відділу дошкільної та початкової освіти), практиками здійснення дистанційного навчання з допомогою найбільш ефективних інтернет ресурсів (О.Добровольська, директор ТЗОШ І-ІІІ ст. № 14) та досвідом дистанційної методичної роботи з вчителями під час карантину (Т.Гурська, методист РМК Заліщицького району).
Вимушений карантин вніс корективи в спілкування освітян. Тому зараз, після інформаційно-методичної наради з питань завершення навчального року ніхто не хотів виходити з онлайн зустріч і нарада перетворилась на дружній круглий стіл.







Немає коментарів:

Дописати коментар