четвер, 31 березня 2022 р.

Тренінг для вихователів груп продовженого дня

 

30 березня 2022 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся тренінг «Реалізація принципів педагогіки партнерства в умовах групи продовженого дня». До зустрічі долучилися понад 80 педагогів закладів загальної середньої освіти з усієї Тернопільської області.


Бабовал Надія Ростиславівна, доцент кафедри менеджменту та методології освіти, кандидат економічних наук розповіла учасникам про педагогіку партнерства як умову успішної взаємодії суб`єктів освітнього процесу в НУШ.

Кухтяк Сніжана Богданівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти розкрила особливості впровадження педагогіки партнерства у національно-патріотичному вихованні дітей молодшого шкільного віку.

Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти продемонструвала учасникам ефективні форми налагодження партнерських взаємин між учасниками освітнього процесу.

Мочук Оксана Богданінва, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти залучила учасників тренінгу до створення візуального контенту засобами інтернет сервісу Canva. Вихователі груп продовженого дня активно та з цікавістю практикувалися у використанні нових інтернет сервісів.















Немає коментарів:

Дописати коментар