вівторок, 25 квітня 2023 р.

Майстер-клас на тему «Скетчноутинг і скрайбінг як технології візуалізації навчальної інформації»

 

19 квітня в режимі онлайн відбувся майстер-клас на тему «Скетчноутинг і скрайбінг  як технології візуалізації навчальної інформації».

У заході взяли участь вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.


Метою проведення майстер-класу  було удосконалення знань щодо використання новітніх прогресивних цифрових технологій в практиці вчителя початкових класів, зокрема щодо застосування на уроках технологій скетчноутингу і скрайбінгу.

Розпочавши майстер-клас дружнім колом «Земля сміється квітами», Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, звернула увагу присутніх на важливість проведення з учнями природоохоронної роботи в період цвітіння весняних квітів та гніздування птахів , потім плавно перейшла до теми візуалізації як ефективного способу сприйняття та засвоєння інформації в освітньому процесі початкової школи.

Продовжила майстер-клас з власного досвіду Тодерян Руслана Володимирівна, вчитель початкових класів СШ І-ІІІ ступенів ім. О.С.Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін м. Заліщики, розкривши  магію цифрового скрайбінгу та скетчноутингу, технологій, які вона ефективно використовує для візуалізації навчальної інформації на своїх уроках..

На завершення майстер-класу Коненко Лариса Богданівна провела підсумки з допомогою  вправи на рефлексію «Збери намисто».












Немає коментарів:

Дописати коментар