четвер, 13 квітня 2023 р.

Семінар для вчителів НПП «Інтелект України»

 

  12 квітня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся семінар на тему «Особливості формування м’яких навичок (soft skills) в учнів початкової школи».

Для участі в заході були запрошені вчителі закладів загальної середньої освіти Тернопільської області, які працюють за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».


Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти розповіла присутнім про особливості розвитку soft skills в учнів науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» для підготовки до успішної життєдіяльності.

Завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту Коненко Лариса Богданівна у своєму виступі розкрила можливості розвитку вміння працювати в команді через груповуроботу школярів початкових класах.

Бабовал Надія Ростиславівна, доцент  кафедри менеджменту та методології змісту освіти, кандидат економічних наук продемонструвала вчителям переваги тайм-менеджменту для підвищення ефективності освітньої діяльності.

На завершення семінару Бачинська Наталя Ярославівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти ознайомила освітян з методиками розвитку емоційного інтелекту та здатності до емпатії молодших школярів.

Немає коментарів:

Дописати коментар