вівторок, 18 січня 2022 р.

Тренінг з питань кліматичної та екологічної освіти для вчителів початкових класів

 

17 січня  2022 року о 14:00 в режимі онлайн на базі інституту відбувся тренінг «Вимоги до обов’язкових результатів кліматичної та екологічної освіти для учнів початкових класів» в рамках проекту «Кліматична та екологічна освіта для учнів початкових класів» з метою формування серед учнів 1-4 класів культури споживання і навичок поведінки, орієнтованих на здоровий спосіб життя, раціональне поводження з ресурсами, вибір екологічно дружньої продукції і запобігання кліматичним змінам.


  Проект впроваджується ВГО «Жива планета» за підтримки Фінського Посольства в Україні та сприяння Міністерства освіти та науки України. До реалізації проекту долучились співробітники Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління.

Для участі в тренінгу були запрошені  консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники методоб’єднань вчителів початкових класів  та вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області, які працюють в рамках інноваційного освітнього експерименту регіонального рівня за темою «ЕКО-школа».

На тренінгу вчителям презентували навчально-методичний ресурс для педагогічних працівників з реалізації наскрізної змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток», який розташований на сайті https://e-comon.org.ua/












Немає коментарів:

Дописати коментар