вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Заняття-практикум в рамках Школи педагогічної майстерності

 

19 жовтня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулося  заняття-практикум на тему «Особливості організації освітнього процесу в 3-4 класах. Нові прогресивні технології – шлях до формування творчої особистості». Для участі в заході були запрошені вчителі третіх та четвертих класів ЗЗСО Тернопільської області.

Розпочала захід Лариса Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, яка ознайомила присутніх з планом заняття-практикуму та розповіла про методи і прийоми формування позитивної мотивації та активізаціюнавчально-дослідницької діяльності учнів 2 циклу навчання. (Особливості віку ІІ циклу навчання).

Про вплив використання технологій штучного інтелекту на розвиток молодших школярів повідомила Сніжана Кухтяк, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.

Оксана Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук, продемонструвала присутнім важливість того, як навчитися співпереживати собі та іншим за допомогою практик СЕЕН.

Про навчально-методичне забезпечення 3-4 класів та шляхи подолання освітніх втрат від авторів підручників видавництва «Ранок»,  детально розповіла Любов Яковенко, промоутер-методист навчального відділу, автор дитячої та методичної літератури видавництва «Ранок».

З власного досвіду роботи, про організацію освітнього процесу в  4-х класах в умовах воєнного стану та особливості проведення та оцінювання діагностувальних робіт повідомила Тетяна Булатова, вчитель початкових класів Білокриницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременецької ТГ.

Оксана Мочук, методист центру інформатики, ІКТ і дистанційної освіти продемонструвала як створювати якісний навчальний комікс за допомогою простих сервісів.

На завершення заходу всі присутні обговорила питання, які їх цікавили та висловили щиру вдячність за отримані знання та навички.  










Немає коментарів:

Дописати коментар