четвер, 12 жовтня 2023 р.

Практикум для педагогів початкової школи

 

11 жовтня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet  відбувся практикум на тему «Тімбілдінг як основа ефективного розвитку учасників освітнього процесу». Для участі в практикумі були запрошені вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.


Надія БАБОВАЛ, доцент кафедри менеджменту і методології освіти,  кандидат економічних наук розповіла вчителям про тімбілдинг як складову успішної реалізації концепції НУШ.

Завідувач навчально-методичного центру психологічної служби та соціальної роботи Зоряна КОРОТЮК, за допомогою практичних вправ на інтерактивній дошці Jamboard розкрила учасникам психологічні аспекти побудови команди.

Оксана  СТЕЦЬКА, заступник директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради, з досвіду роботи поділилася секретами якзгуртувати учасників освітнього процесу в школі.

Про застосуванняігрових технологій навчання для згуртування учнівського колективу повідомила Лариса КОНЕНКО, завідувача відділу дошкільної та початкової освіти.

Педагоги висловили щире захоплення участю в практикумі та відзначили для себе багато корисної та цінної інформації.








Немає коментарів:

Дописати коментар