пʼятницю, 13 жовтня 2023 р.

Заняття проблемної групи вчителів початкових класів, які викладають інформатику

 

12 жовтня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулося заняття проблемної групи вчителів початкових класів, які викладають інформатику на тему «Інтернет-ресурси як засіб активізації процесу навчання».


Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту розповіла учасникам про особливості використання сервісу LearningApps у початковій школі та продемонструвала різноманітність шаблонів даного сервісу для використання на різних етапах уроку.

Мочук Оксана, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти розкрила педагогам секрети  створення цифрових дидактичних завдань та ігор за допомогою інтерактивного онлайн-сервісу Wordwal.

Учасники проблемної групи активно цікавилися нюансами побудови інтерактивних завдань за допомогою даних сервісів та висловили бажання в подальшому застосовувати отримані знання на практиці.

Методичні рекомендації щодо використання інтернет-ресурсів Learning Apps  та Wordwal як засобів активізації освітнього процесу в початковій школі






Немає коментарів:

Дописати коментар