вівторок, 10 жовтня 2023 р.

Заняття школи педагогічного зростання вчителів початкових класів

 

09 жовтня за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулося онлайн-заняття школи педагогічного зростання вчителів початкових класів на тему «Використання технологій штучного інтелекту для реалізації діяльнісного підходу в початковій школі».

Коненко Лариса, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту розповіла педагогам про виклики та можливості використання штучного інтелекту для освіти.


Про вплив штучного інтелекту на розвиток молодшогошколяра вчителям повідомила Кухтяк Сніжана, методист відділу дошкільної та початкової освіти.

Іваночко Ольга, методист відділу продемонструвала учасникам школи педагогічного зростання різноманітність технологій штучного інтелекту для застосування в освітньому процесі початкової школи.

Особливості використання в роботі з учнями сервісів з вбудованим штучним інтелектом, зокрема секрети створення малюнків (Autodraw) та діалогів із дописувачем (ChatGPT) молодим педагогам показала Мочук Оксана, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти.

Учасники обмінювалися позитивним досвідом, висловлювали щирі подяки, окреслювали свої бачення щодо подальшої ефективної комунікації.

   Дякуємо усім за активну участь та співпрацю.













Немає коментарів:

Дописати коментар