пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Інструктивно-методична нарада

 

Інструктивно-методична нарада

 «Брейнстормінг щодо  формування читацької та математичної компетентностей за результатами моніторингових досліджень»

14 лютого в режимі онлайн відбулася інструктивно-методична онлайн нарада на тему «Брейнстормінг щодо  формування читацької та математичної компетентностей за результатами моніторингових досліджень». Для участі в заході були запрошені консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників та вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.


Метою проведення наради було формування ключових компетентностей учителя Нової української школи, ознайомлення з результатами та  особливостями проведення моніторингових досліджень в четвертих класах НУШ, удосконалення знань щодо формування читацької та математичної  компетентностей учнів початкових класів.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту привітала учасників заходу та детально розкрила сутність моніторинговихдосліджень в початковій школі як практичну реалізацію НУШ та  необхідну складову частину педагогічної діяльності,

Про тонкощі технології проведення моніторингу та результати моніторингових досліджень читацької і математичної компетентностей в 4 –х класах проінформувала присутніх завідувач центру моніторингу якості освіти, ЗНО та аналітичної діяльності Онищук Людмила Зіновіївна. 

Данік Валентина Петрівна, вчитель початкових класів Кременецької ЗОШ І-ІІІ ст. №4 розповіла про специфіку формування читацької компетентності молодших школярів та детально зупинилась на тому, як  потрібно працювати з текстом на уроках  в початкових класах.

Під час проведення «відкритого мікрофону» Лариса Богданівна обговорила з присутніми як формувати математичну компетентність в учнів 1–4 класів.











Немає коментарів:

Дописати коментар