понеділок, 13 лютого 2023 р.

Творча зустріч з авторами підручників для початкових класів

 

08 лютого  2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet  відбулася творча зустріч  з авторами підручників видавництва «Генеза» за темою: «Новий формат підручників для 1 класу. Як працювати, авторський погляд».


Для участі в нараді були запрошені консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників та вчителі четвертих класів закладів загальної середньої освіти Тернопільської області.

На зустрічі був представлений навчальний посібник «Українська мова. Буквар» для 1 класу у 6-ти частинах, під авторством Світлани Тарнавської, аспірантки Інституту педагогіки НАПН України, авторки ряду навчально-методичних комплексів. Також представники видавництва продемонстрували розроблені презентації, календарно-тематичне планування та деталізовані сценарії до уроків за змістом підручника.

Олександр Істер, автор методики для початкової школи «Продуктивна математика», автор модельної навчальної програми для 5-6 класів з математики НУШ, автор підручників та посібників для початкової школи, продемонстрував присутнім посібник у трьох частинах з математики для 1 класу. Також освітяни мали змогу ознайомитися з навчальними відео та презентаціями, календарно-тематичним плануванням та деталізованими сценаріями уроків до даного посібника.

Учасники онлайн-зустрічі висловили подяку авторам за можливість познайомитися з новими навчально-методичними комплексами.












Немає коментарів:

Дописати коментар