середу, 28 грудня 2022 р.

Скриня в укриття

 Любі вчителі, директори та батьки!

У сьогоднішніх умовах ми почасти змушені перебувати в укриттях задля збереження власного життя. Ба більше, під час кожної повітряної тривоги, освітяни мають лишатися зібраними та стійкими, щоб не тільки супроводжувати дітей до укриттів, а й сприяти стабілізації їхнього емоційного стану.
Задля підтримки дітей та освітян, команда ГО “Смарт освіта” за сприяння ChildFund International розробили наповнення скринь в укриття для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку, які надамо безкоштовно.

Ви можете подати заявку на їхнє отримання. Вам необхідно лише заповнити коротку гугл-форму за посиланням: https://bit.ly/3ViYt7X
Скрині наповнені різними речами, які допоможуть дітям впоратися з тривожністю:
📌антистресовими іграшками;
📌освітлювальними приладами;
📌зігріваючими пледами;
📌настільними іграми;
📌книгами та ін.
Над розробкою скрині працювала дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз та команда психологів й експертів ГО “Смарт Освіта”. Ми ретельно підбирали найбільш корисні речі для заспокоєння дітей відповідно до їхнього віку.
У скрині ви знайдете безліч авторських напрацювань Світлани Ройз у партнерстві з ГО “Смарт освіта”, які вже стали популярними серед шкільної спільноти.
Цей проєкт - пілотна версія, де ми разом зі школами хочемо протестувати склад скринь, проаналізувати потреби та, за необхідності, змінити наповнення для наступних партій.
Дедлайн подачі заявок: 30 грудня 2022 року, але для вашої зручності плануємо доставити скрині у відібрані школи до закінчення канікул і відновлення навчання.
________________
Організатори залишають за собою право не надсилати відповіді школам, які не пройшли відбір.

Немає коментарів:

Дописати коментар