вівторок, 27 грудня 2022 р.

Заняття школи педагогічного зростання для вчителів початкових класів на тему «Інклюзивне освітнє середовище: сутність та особливості»

   26 грудня в асинхронному режимі відбулося заняття школи педагогічного зростання на тему «Інклюзивне освітнє середовище: сутність та особливості». Метою заняття школи педагогічного зростання було удосконалити знання молодих педагогів щодо інклюзивної освіти в початковій школі, ознайомити з методами та прийомами роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту представила для учасників заходу інформаційні матеріали на тему «Інклюзія: чим має озброїтися вчитель».

Мушій Віталіна Григорівна, завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ознайомила з особливостями психофізичного розвитку  дітей з особливими освітніми потребами.

Тетяна Семенівна Гураль, вчитель початкових класів Тернопільського навчально-реабілітаційного центру з власного досвіду цікаво проілюструвала основні підходи до надання освіти дітям з обмеженими можливостями.

Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту підготувала огляд відеоматеріалів для навчання толерантності молодших школярів.

 

Методичні рекомендації щодо роботи з дітьми з особливими освітнімипотребами

Немає коментарів:

Дописати коментар