пʼятницю, 16 грудня 2022 р.

Сучасний урок в початковій школі: інноваційні підходи

 14 грудня на базі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Б. Лепкого відбулося засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів "Сучасний урок в початковій школі: інноваційні підходи".


З привітальним словом до творчих освітян звернулися директор школи Добровольська Оксана та завідувач відділу дошкільної та початкової освіти Коненко Лариса. Учасники групи мали змогу побувати на уроці ЯДС проведеному за інноваційною технологією co-teaching талановитої вчительки Вінницької Ірини на тему "Чому люди дарують подарунки?". Ця технологія передбачає одночасну роботу декількох педагогів. На уроці в першому класі працювало три педагоги (класний керівник, вчитель англійської мови та вчитель образотворчого мистецтва).

Ще один творчий та креативний вчитель Галущак Ірина продемонструвала присутнім модель мультимедійного уроку майбутнього та поділилася досвідом щодо інсайтів на рахунок створення сучасних віртуальних уроків.
Актуальний на сьогоднішній час практикум щодо самоусвідомлення і саморегуляції як інструментів в боротьбі зі стресом провела практичний психолог школи Гусак Алла.
Сюрпризом стала для учасників поява таємних гостей, які продемонстрували цікаві та креативні підходи щодо рефлексії.












Немає коментарів:

Дописати коментар