понеділок, 28 лютого 2022 р.

Звернення директора Тернопільського ОКІППО до освітян!

 Шановні освітяни!

П’ятий день триває війна Росії проти України. Війська і техніка агресора підібралися впритул до столиці, але Київ мужньо тримає оборону. Харків, Миколаїв, Суми залишаються під контролем України. У північних, північно-східних, східних і південних областях нашої країни тривають бої з окупантом. Завдяки спротиву української армії і сил самооборони вже в перші дні агресії російські загарбники зазнали значних втрат в живій силі й техніці. В своїй новітній історії Росія у всіх війнах, які вона вела, ще не зазнавала таких величезних втрат за такий короткий час. Кожен свідомий українець має пам’ятати, що в єдності сила народу. Ми – сильні! Ми – УКРАЇНА!

Просвіта, патріотичне виховання, культивування національної гідності − це броня, яку буде важко пробити недругам нашої держави. На захист України мають стати не лише військові, а й історики, письменники, освітяни.
Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти на сайті започатковує рубрику «Війна. Хроніка подій», у якій освітяни Тернопільщини зможуть дізнатися про звитяжні подвиги Героїв України на війні і в тилу, а також, як стати корисним Українській Державі та проявити свою громадянську позицію!
Україна дасть відсіч ворогу! Ми сильні разом! Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар