пʼятницю, 12 червня 2020 р.

Круглий стіл

Організація освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році: формувальне оцінювання, коригуюче навчання, психологічний комфорт вчителя та учнів

10 червня за круглим віртуальним столом зібралась дружня освітянська спільнота методистів з початкової освіти Тернопільської області, а ще - регіональних тренерів НУШ, тренерів LEGO, експертів та супервізорів Тернопільської області. Спільнота справжніх професіоналів, творчих, креативних, активних людей, які самовіддано, включилися в побудову нової сучасної української школи та в допомогу вчителю початкових класів, на плечі якого впав тягар експериментатора та першопрохідця на шляху реформування освіти. Зібралися, щоб обговорити підсумки та результати своєї роботи та обміркувати подальші кроки своєї діяльності в 2020-2021 навчальному році.
З ймовірними викликами організації освітнього процесу в новому навчальному році ознайомила учасників круглого столу Лариса Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, новими напрацюваннями та дослідженнями в царині формувального оцінювання поділилася з колегами методист ТКМЦНОІМ, тренер НУШ, Надія Гордіюк.
Про вміння виходити з кризових ситуацій та створювати психологічний комфорт вчителя та учнів після виходу з дистанційного навчання розповіла Оксана Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук.








Немає коментарів:

Дописати коментар