середу, 3 червня 2020 р.

Онлайн-нарада


Проведення підсумкового оцінювання в 1-2 класах Нової української школи в 2019/2020р. в умовах дистанційного навчання

27 травня 2020 року відбулась онлайн-нарада вчителів 1-2 класів Нової української школи Гусятинського району із використанням інтернет ресурсу Zoom з теми «Проведення підсумкового оцінювання в 1-2 класах Нової української школи в 2019/2020р. в умовах дистанційного навчання».
У методичному заході взяла участь Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти Тернопільського ОКІППО, яка надала методичні рекомендації щодо особливостей  заповнення класного журналу та свідоцтва навчальних досягнень учнів  1-2 класів НУШ.  Методист з початкової освіти Гусятинського районного методичного кабінету Мельничук Руслана Бориславівна проінформувала про порядок проведення підсумкового оцінювання у 1-2 класах НУШ, запропонувала онлайн платформи для організації освітнього процесу в початкових класах.
Чорній Йосипа Павлівна, методист з кадрової роботи Гусятинського РМК, детально розповіла  про основні аспекти реєстрації на сайті ТОКІППО для дистанційного підвищення кваліфікації вчителів 1-4 класів Гусятинського району за місцем роботи.
Віртуальний «круглий стіл» дав можливість педагогам поділитись своїми враженнями  щодо організації дистанційного навчання в умовах карантину. Риж Марія Андріївна, вчитель 2 класу НУШ ЗОШ І-ІІ ст. с.Глібів, провела презентацію з досвіду роботи щодо створення тестів на освітніх сайтах, використання онлайн платфоми Padlet, мультимедійного видавництва «Розумники». Поточняк Світлана Романівна, вчитель 1 класу НУШ І-ІІ ст. с. Сидорів, розповіла про онлайн-уроки із першокласниками у Skape.
Підсумком онлайн-наради було спільне укладення практичних порад щодо дозвілля дітей під час карантину. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар