вівторок, 16 травня 2023 р.

Круглий стіл «Безпечне літо для дітей: шпаргалка для збереження здоров’я і життя»

 

12 травня в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Безпечне літо для дітей: шпаргалка для збереження здоров’я і життя». Для участі в заході були запрошені вихователі груп подовженого дня та вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області

Розпочала круглий стіл Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, яка провела дружнє коло та вправу «У найбільшій безпеці той, хто напоготові, навіть коли немає небезпеки», а також ознайомила присутніх з планом круглого столу та  представила пам'ятки безпечної поведінки молодших школярів під час літніх канікул.


Психологічні виміри безпекової поведінки школяра під час літніх канікул розкрила Жизномірська Оксана Ярославівна, доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти.

Куза Богдана Володимирівна, вчитель початкових класів Лановецької ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім. Ю.Коваля з власного досвіду роботи розповіла про вимоги безпеки життєдіяльності учнів під час літніх канікул (мінна безпека).

Вправи на формування здоров'язберігаючої компетентності під час канікул озвучила у своєму виступі Кухтяк Сніжана Богданівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти.

Питання безпеки в інтернеті розкрила Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.











Немає коментарів:

Дописати коментар