пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

Семінар-практикум для вчителів початкових класів науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»

 

28 жовтня 2021 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся семінар-практикум для вчителів початкових класів, на тему «Технологія викладання інтегрованого курсу «Я пізнаю світ» в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України». На зустрічі були розглянуті пріоритетні питання викладання навчальних одиниць в НПП «Інтелект України».


Методист відділу дошкільної та початкової освіти Ольга Іваночко ознайомила педагогів з теоретичним підґрунтям інтегрованого курсу «Я пізнаю світ» за проєктом «Інтелект України». Також продемонструвала учасникам особливості використання інтерактивних вправ на уроках інтегрованого курсу.

Вчителька Бережанської школи-гімназії ім. Б. Лепкого, тренерка проєкту  «Інтелект України» Ірина Копина розкрила методичні аспекти викладання інтегрованого курсу «Я пізнаю світ» у НПП «Інтелект України» та продемонструвала дидактичну доцільність вправ «Великі перегони», Мандрівки, конкурсу «Найрозумніший».

Педагоги брали активну участь у заході, жваво обговорювали та ділилися досвідом стосовно особливостей викладання інтегрованого курсу в умовах науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».









Немає коментарів:

Дописати коментар