понеділок, 15 травня 2023 р.

Семінар присвячений підсумкам здійснення освітнього процесу в початкових класах

 

10 травня в режимі онлайн відбувся семінар «Про підсумки здійснення освітнього процесу в початкових класах(2022/2023н.р)». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.


Розпочала семінар Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, яка провела вправу «Шлях до перемоги», а також ознайомила присутніх з планом семінару. Лариса Богданівна розповіла про особливості завершення 2022/2023 навчального року в початковій школі, наголосивши на освітніх втратах під час війни та  як компенсувати прогалини у навчанні.

Особливості психосоціальної підтримки дітей, в яких батьки воюють за Україну розкрила Коротюк Зоряна Михайлівна, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи.

Низдропа Надія Володимирівна, консультант ЦПРПП м. Бережани проінформувала присутніх про організацію безпечного середовища молодших школярів під час канікул та розповіла про методику проведення екскурсій в кінці навчального року.

Основні аспекти оцінювання та ведення документації в 3-4 класах озвучила у своєму виступі Тодерян Руслана Володимирівна, вчитель початкових класів СШ І-ІІІ ступенів ім. О.С. Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін м. Заліщики.









Немає коментарів:

Дописати коментар