вівторок, 23 серпня 2022 р.

Заняття проблемної групи для вчителів початкових класів, які викладають інформатику в 3-4 класах

 

23 серпня 2022 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулося онлайн заняття проблемної групи на тему «Підвищення рівня навчальної мотивації шляхом застосування онлайн-сервісів» для вчителів початкових класів, які викладають інформатику. Для участі в занятті були запрошені вчителі початкових класів, учасники проблемної групи.


Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти  розповіла про прийоми підвищеннярівня навчальної мотивації учнів початкових класів. Також вчителі мали змогу дізнатися про можливості використання віртуальної дошки Padlet як інструменту візуалізації навчального матеріалу та організації співпраці на уроках.

Переймибіда Віра Юрівна, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти ознайомила присутніх з особливостями використання сервісу Classtime для підвищення мотивації до навчання.

Мочук Оксана Богданівна, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти презентувала програмустворення скрайбінг-презентацій.

Під час організації практичної роботи учасники проблемної групи активно працювали на запропонованих інтерактивних онлайн-дошкахза допомогою сервісу Padlet, створюючи інтелект-карту «Тривожний рюкзачок» та кейс-урок на тему «Безпечний інтернет».











Немає коментарів:

Дописати коментар