четвер, 25 серпня 2022 р.

Круглий стіл для вчителів перших класів, які працюють за програмою НПП «Інтелект України»

 


25 серпня 2022 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся круглий стіл на тему «Завдання та рішення: особливості організації освітнього процесу в 1-ому класі НПП «Інтелект України». Для участі в круглому столі були запрошені вчителі перших класів, які працюють за  освітньою програмою НПП «Інтелект України».


Про особливостіорганізації освітнього процесу в першому класі НПП «Інтелект України» в умовах воєнного часу розповіла Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту. Також Ольга Василівна ознайомила педагогів з методичними рекомендаціями для вчителів початкових класів до проведення першого уроку в 2022-2023 навчальному році.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту повідомила присутнім про психосоціальну підтримку учнів, вчителів та батьків під час воєнного стану, продемонструвала практичні поради та інструменти поводження в стресових ситуаціях.

Кавецький Віктор Євгенович, завідувач кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат педагогічних наук розповів про особливості психосоціального розвитку учнів початкової школи (6-7 років),  надав рекомендації щодо формування позитивного психологічного мікроклімату в першому класі.

Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в першому класі

Методичні рекомендації для вчителів 1-х класів щодо питань реалізації основних положень Концепції «Нова українська  школа», Державного стандарту початкової загальної освіти та освітньої програми початкової школи науково-педагогічного проекту «Інтелект України»












Немає коментарів:

Дописати коментар