вівторок, 7 червня 2022 р.

«Світ чекає крилатих-полетіли разом!»

 

07 червня 2022 року вчителі Тернопільської області мали змогу долучитися до вебінару «Світ чекає крилатих-полетіли разом!». З вітальним словом до вчителів звернувся ТОПУЗОВ Олег Михайлович віце-президент НАПН України дійсний член (академік) НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, директор Інституту педагогіки НАПН України.


Під час заходу виступила також науковий керівник і автор проєкту Анжеліка Цимбалару, яка розкрила  унікальність проєкту. Основні тези:

ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – НА ПЕРШОМУ МІСЦІ!

ü Скажемо «НІ» важкому ранцю! Все, що необхідно Вашій дитині для заняття – посібник-журнал і пенал!
ü Зменшуємо навчальне навантаження: усього 6 навчальних предметів! Математика, українська і англійська мови, всесвіт, фізична культура, арт-технології.
ü Навчаємось у русі! Унікальний комплекс фізкультхвилинок, нейробіка, гімнастика для очей, хвилинки-релаксації , ігри і квести.
ü Враховуємо вікові і індивідуальні особливості Вашої дитини!

ВЧИТИСЯ ЛЕГКО – КОЛИ ВЧИТИСЯ ЦІКАВО!

Ø Замість купи звичайних підручників і зошитів – яскравий і цікавий посібник-журнал! Ваша дитина буде писати, малювати, підкреслювати тощо безпосередньо у ньому! На початку кожного тижня – новий журнал. Загалом 34 випуски за рік!

Ø Улюблені казкові герої завжди поруч! Ваша дитина буде вчитись навчаючи своїх казкових друзів – лаксиків.

Ø Навчаємось і пізнаємо світ – граючись! Дидактичні ігри, інтерактивні квести, дослідження, екскурсії, навчальні проєкти. У кожному навчальному предметі – розділ «Логіка»!

Ø Діти навчаються не заради оцінок! Унікальна система оцінювання: селфі-аудити, самооцінювання! Ваша дитина самостійно визначає рівень своїх досягнень!

Ø Індивідуальний BOX! Усі необхідні помічники у навчанні в одній скринці: планшет для письма, рахівниця-чисклада, компас, танграми, лупа тощо.













Немає коментарів:

Дописати коментар