середу, 22 червня 2022 р.

Майстер – клас «Школа виживання під час війни» для вчителів початкових класів щодо питань безпеки в період воєнного часу

 

   14 червня 2022 року в режимі онлайн (інтернет ресурс Google Meet) відбувся майстер-клас – практикум на тему «Школа виживання під час війни» з питань поводження з вибухонебезпечними предметами та надання першої допомоги при пораненнях різного типу ушкоджень.

Про порядок дій та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів розповів учасникам заходу Ігор Ярославович Васьків, полковник поліції, начальник відділу вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Лариса Богданівна Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту доповнила розповідь працівника поліції, продемонструвавши ресурси, де можна почерпнути відео, мультфільми та інформацію для роботи з дітьми з даного питання та розкрила алгоритм дій щодо надання першої необхідної допомоги при травмах і пораненнях різного типу ушкоджень.


    За підсумками проведення майстер-класу підготовлено методичнірекомендації та пам’яткудля вчителів початкових класів «Перша долікарська допомога при пораненнях»








Немає коментарів:

Дописати коментар