вівторок, 19 квітня 2022 р.

Заняття школи педагогічного зростання вчителів початкових класів

 

15 квітня 2022 року в режимі онлайн відбулося заняття школи педагогічного зростання «Використання ІКТ на уроках у початкових класах як засіб підвищення якості навчання молодших школярів». В школі педагогічного зростання займаються вчителі початкових класів, стаж роботи яких не перевищує 4 роки.


Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту відкрила заняття дружнім колом «Все буде Україна» та акцентувала увагу присутніх на основних аспектах формування інформаційно-цифрової компетентності вчителя Нової української школи.

Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти розкрила методичні основи використання веб-сайту дистанційної школи «Оптіма» як засобу візуалізації на уроках в початкових класах.

Про застосування комп’ютерних технологій як засобу розвитку критичного мислення молодших школярів розповіла доцент кафедри менеджменту та методології освіти, кандидат педагогічних наук Городецька Оксана Володимирівна.

Методист відділу дошкільної та початкової освіти Кухтяк Сніжана Богданівна наголосила на важливості питання національно-патріотичного виховання дітей молодшого шкільного віку та поділилась з учасниками прикладами використання інтерактивних завдань національно-патріотичного змісту за допомогою онлайн-сервісів в умовах дистанційного навчання.

Мочук Оксана Богданівна, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти навчала молодих спеціалістів, як можна використати інструменти ІКТ для здійснення формувального оцінювання на уроках в початкових класах.

На завершення круглого столу педагоги, учасники школи педагогічного зростання взяли участь у проведенні вправи «Колаж героїв» та поділились своїми враженнями від проведеного заняття.














Немає коментарів:

Дописати коментар