четвер, 14 квітня 2022 р.

Практикум для вчителів початкових класів науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»

 

13 квітня 2022 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся практикум для вчителів початкових класів, на тему «Особливості використання сучасних засобів та прийомів візуалізації навчального матеріалу на уроках в початкових класах, які  навчаються за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».


Іваночко Ольга Василівна, методист відділу дошкільної та початкової освіти розповіла присутнім про особливості організації освітнього процесу в початковій школі в умовах воєнного часу.

Бобровська Світлана Володимирівна, тренер НПП «Інтелект України», вчитель початкових класів Харківської гімназії № 169 надала учасникам рекомендації щодо проведення уроків в проєктних класах в умовах дистанційного навчання.

Мочук Оксана Богданівна, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційного навчання продемонструвала педагогам можливості  використання сучасних засобів та прийомів візуалізації навчального матеріалу на уроках в початкових класах.

Вчителі взявши активну участь в спілкуванні, отримати відповіді на питання, які стосуються організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.












Немає коментарів:

Дописати коментар