понеділок, 5 квітня 2021 р.

Практикум для вчителів четвертих класів



31 березня 2021 року працівниками відділу дошкільної та початкової освіти ТОКІППО (Коненко Л.Б., Іваночко О.В.) в режимі онлайн був організований практикум для вчителів початкових класів «За крок до НУШ: сучасні тренди в початковій освіті». В заході взяли участь понад 80 педагогів з усієї області.

Л.Б. Коненко завідувач відділу дошкільної та початкової освіти розповіла про інноваційні підходи у навчанні молодших школярів в умовах реформування освітнього середовища НУШ.


І.І. Дутка, вчитель початкових класів Мельнице-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів розкрила особливості проведення інтегрованих уроків та використання методу «перевернутого навчання» в 4 класі.

Про психолого-педагогічний супровід дітей в період адаптації до нових умов освітнього середовища повідомила З.М. Коротюк, завідувач центру психологічної служби та соціальної роботи.

Темою виступу Н.В. Флінти, вчительки початкових класів Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. №1, тренера НУШ була «Готуємо дитину до першого знайомства зі школою: чек лист для батьків».

Вчителі залишили позитивні відгуки про отриманий досвід, висловили бажання відвідувати та брати активну участь у заходах організованих відділом дошкільної та початкової освіти й надалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар