понеділок, 26 квітня 2021 р.

Практикум для вчителів других класів

 

22  квітня 2021 року в режимі онлайн відбувся практикум для вчителів початкових класів «Інтерактивні інструменти для розвитку дослідницьких навичок учнів початкових класів» за допомогою інтернет ресурсу Google Meet

В рамках практикуму завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту Л.Б. Коненко розповіла учасникам про дослідницьку діяльність молодших школярів як основу формування дослідницьких умінь.


О.Р. Олексюк, доцент кафедри  змісту і методик навчальних предметів, кандидат педагогічних наук продемонструвала педагогам можливості упровадження STEM-освіти в освітній процес як принципово нової моделі навчання з новими можливостями для вчителів і учнів початкових класів Нової української школи.

Вчитель початкових класів Тернопільської початкової школи «Ерудит» Н.Я. Кордуба провела майстер-клас на тему «Інтерактивні інструменти для розвитку дослідницьких навичок учнів молодшого шкільного віку на уроках інтегрованих курсів».

Власний досвід роботи на тему «Проєктно-дослідницька діяльність в початковій школі як один із шляхів формування ключових компетенцій молодших школярів» презентувала О.В. Олексюк, вчитель початкових класів Горинської ЗОШ І-ІІІ ст. Кременецької міської ради.

Вчителі активно брали участь в практикумі та долучалися до обговорення питань формування дослідницьких навичок учнів початкових класів.











Немає коментарів:

Дописати коментар