понеділок, 1 березня 2021 р.

Семінар-практикум для вчителів початкових класів


 24 лютого відділ дошкільної та початкової освіти інституту організував семінар-практикум за допомогою сервісу Google Meet на тему «Організація дистанційного та змішаного навчання на уроках інтегрованих курсів початкової школи за допомогою цифрових онлайн-інструментів».

Л.Б. Коненко завідувач відділу ознайомила вчителів з засобами та інструментарієм дистанційного навчання, розповіла про критерії вибору засобів організації дистанційного та змішаного навчання в початкових класах НУШ.

Особливості використання сервісу Kahoot та QR-кодів на уроках інтегрованих курсів в початковій школі продемонструвала Г.А. Горда, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної  освіти.

І.Я. Галущак, вчитель початкових класів ТЗОШІ-ІІІ ст. №14 ім. Богдана Лепкого поділилася з учасниками семінару лайфхаками у викладанні інтегрованих курсів «Я досліджую світ» та «Мистецтво» в 2-3-х класах за допомогою цифрових онлайн-інструментів в умовах дистанційного та змішаного навчання.

О.В. Іваночко, методист відділу дошкільної та початкової освіти ознайомила вчителів з особливостями використання віртуальної інтерактивної дошки Padlet як сучасного засобу навчання.

В семінарі-практикумі взяло участь понад 70 педагогів з усієї області. Вчителі активно приймали участь в практикумі, висловили зацікавлення до запропонованих онлайн-інструментів і бажання використовувати їх в освітній діяльності.









Немає коментарів:

Дописати коментар