четвер, 25 березня 2021 р.

Засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів в режимі онлайн

 


18 березня  2021 року в режимі онлайн відбулося засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів  на тему «Креативні фідбеки - або як учителю отримати зворотний зв’язок від учнів» за допомогою інтернет ресурсу Google Meet.

Коненко Ларис Богданівна, завідувача відділу і дошкільної та початкової освіти інституту відкрила засідання  ранковим колом «Весняний передзвін», ознайомила учасників  з темою та планом  роботи обласної творчої групи  на 2021рік.

Про зворотний зв’язок як невід'ємну частину освітнього процесу в початкових класах педагогам розповіла Городецька Оксана Володимирівна,  доцент кафедри менеджменту і методології освіти, кандидат педагогічних наук.


Бачинська Наталя Ярославівна, методист  відділу дошкільної і початкової освіти продемонструвала вчителям особливості використання сервісу Mentimeter для організації зворотного зв'язку з учнями.

На проблемах зворотного зв'язку та методах встановлення його в освітньому процесі наголосила Лариса Коненко.

Кипибіда Алла Василівна, вчитель початкових класів ТЗОШ І-ІІІ ступенів № 16 ім. В. Левицького презентувала власний досвід на тему «Як креативно отримати зворотній зв’язок на уроці?».

Завершили засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів методисти відділу Коненко Лариса та Іваночко Ольга організувавши круглий стіл. Учасники активно брали участь в обговоренні теми засідання під час інтерактивної вправи «Дерево рішень».











Немає коментарів:

Дописати коментар