середу, 3 березня 2021 р.

Школи майстерності вчителя пілотного класу

 

26 лютого 2021 року в режимі онлайн відбулося заняття Школи майстерності вчителя пілотного класу «Інформаційно-комунікаційна компетентність вчителя пілотного класу в умовах дистанційного навчання» за допомогою інтернет ресурсу Google Meet.

Завідувач відділу дошкільної та початкової освіти Коненко Лариса розповіла вчителям про WEB-ресурси для сучасного вчителя Нової української школи.

Олексюк Олеся доцент  кафедри змісту і методик викладання предметів, кандидат педагогічних наук знайомила педагогів з особливостями використання інструменту для оцінки роботи класу в режимі реального часу ClassDojo та методикою його застосування.


Особливості використання QR-кодів у навчанні та онлайн-сервісу Kahoot для створення вікторин,  дидактичних ігор та тестів у початкових класах продемонструвала Горда Галина, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти. 

Жизномірська Оксана доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної  освіти, кандидат психологічних наук поділилася з учасниками заняття інформацією про розвиток цифрової компетентності вчителя у Фінляндії.

Вчителі висловили слова вдячності та бажання впроваджувати запропоновані практики в освітній процес.










Немає коментарів:

Дописати коментар