неділю, 29 листопада 2020 р.

Круглий стіл для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня в режимі онлайн

 

20 листопада 2020 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулося засідання за круглим столом на тему «Соціально-комунікативний розвиток особистості сучасного учня початкової школи». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів та вихователі груп продовженого дня закладів загальної середньої освіти Тернопільської області.

Коротюк З.М., завідувач навчально-методичним центром психологічної служби і соціальної роботи розповіла про розвиток комунікативної культури сучасного педагога.

З особливостями використання технології STORYTELLING у формуванні комунікативні компетентності молодшого школяра вчителів та вихователів ознайомила завідувач відділу дошкільної та початкової освіти Коненко Л.Б.

Про специфіку формування соціальної компетентності молодших школярів засобамиінформаційно-комунікаційних технологій учасникам круглого столу повідомила Іваночко О.В., методист відділу дошкільної та початкової освіти.

Бачинська Н.Я., методист відділу дошкільної та початкової освіти ознайомила освітян з особливостями розвитку емоційного інтелекту учнів початкової школи.

Особливості впровадження курсу «Культура добросусідства» в початковій школі розкрила в своєму повідомленні Голуб М.Я., методист відділу. 

В заході взяли участь понад 80 освітян з усієї області. Вчителі початкових класів та вихователі груп продовженого дня активно приймали участь в інтерактивних вправах, які їм пропонували доповідачі круглого столу. Освітяни відзначили інформативність і практичну спрямованість зустрічі.









Немає коментарів:

Дописати коментар