пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

Онлайн семінар з використанням інноваційних електронних освітніх ресурсів

 

      19 листопада 2020 року відбувся семінар за допомогою онлайн-сервісу ZOOM на тему «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі з використанням інноваційних електронних освітніх ресурсів».

До участі в семінарі були запрошені керівники місцевих органів управління освітою районів, міст, ОТГ, керівники закладів освіти, тренери НУШ, учителі початкових класів, усі зацікавлені особи. В заході взяло участь понад 140 педагогічних працівників з усієї області.

Коненко Лариса, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту зазначила, що навчально-методичні комплекси видавництва «Країна Мрій» рекомендовано для використання у початкових класах, згідно з переліком, затвердженим МОН.

Почечун Лариса, представник видавництва розповіла, що 3937 шкіл із 24-х областей України впродовж карантину успішно використовували програму «Дистанційне навчання від Видавництва «Країна Мрій»» на основі дидактичного мультимедійного контенту «КМ Меdia Ed Profi».

Роєва Тетяна, головний редактор видавництва «Країна мрій», у своєму виступі звернула увагу, що з метою навчально-методичного та інформаційного забезпечення якісної організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за дистанційною формою навчання видавництвом «Країна Мрій», було розроблено україномовний  навчальний дидактичний  мультимедійний  контент «КМ МеdiaEdProfi» для 1-х; 2-х; 3-х класів НУШ, що має гриф Рекомендовано  МОН  України до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти (лист № 1/11-3170 від 06.05.2020р.).

Учасники заходу проявили активність і зацікавленість електронними засобами навчання. Приємним сюрпризом виявилося, що до комплекту «KM MediaEDProfi» входять не тільки навчальні відео, а також і індивідуальний доступ з дому для вчителя з метою підготовки до уроків та індивідуальний доступ для учнів з метою організації дистанційного навчання.







Немає коментарів:

Дописати коментар