понеділок, 9 листопада 2020 р.

Практикум для вчителів 1-х класів в режимі онлайн

 03 листопада 2020 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся практикум «Роль ігрових технологій навчання в підвищенні ефективності уроку у першому класі». Для участі в практикумі були запрошені вчителі перших класів Тернопільської області. Модератором зустрічі став відділ дошкільної та початкової освіти ТОКІППО (Коненко Л.Б., Іваночко О.В.).

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти в ході виступу зазначила, що впровадження ігрового та діяльнісного підходів має бути системною роботою, а не точковою і ситуативною ініціативою.

Регіональний тренер Lego Foundation Фігурська Н.В. розповіла вчителям про діяльнісний підхід в освітньому процесі початкової школи. Надія Василівна ознайомила учасників також з п’ятьма сферами розвитку дитини.

Вчитель початкових класів Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 Вінніцка Ірина Олександрівна поділилася досвідом використання сучасних методик та тренажерів всебічного розвитку мозку дитини, розумового та емоційного інтелекту в НУШ.

В практикумі взяло участь понад 70 вчителів з усієї області. Освітяни погодилася, що впровадження ігрових технологій та діяльнісного підходу при організації освітнього процесу учнів початкових класів набагато ефективніші ніж традиційні.












Немає коментарів:

Дописати коментар