вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Воркшоп для координаторів Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок»

   09 жовтня 2020 р. в режимі онлайн відбувся воркшоп «Основні аспекти організації і проведення Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок» в 2020/2021 в умовах змішаного навчання» за участю координатора конкурсу Дарії Дмитрівни Біди. Модератором зустрічі став відділ дошкільної та початкової освіти Тернопільського ОКІППО (Л. Коненко, О. Іваночко), воркшоп проходив на онлайн-платформі Google Meet. В зустрічі взяли участь понад 50 освітян з усієї області.

Лариса Богданівна Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту та обласний координатор конкурсу розповіла про особливості проведення конкурсу «Колосок» в Тернопільській області.

Всеукраїнський координатор конкурсу, доцент кафедри педагогіки Львівського ОІППО, головний редактор Всеукраїнського природничого науково-популярного журналу для дітей «Колосок» ознайомила учасників з онлайн ресурсами конкурсу (http://kolosok.org.ua/ та https://e-kolosok.org/). Розповіла також про переваги застосунку «Колосок конкурс. Готуйся - конкурс Колосок онлайн».

Педагоги області отримали відповіді на питання, які їх хвилювали та висловили щире захоплення можливостями Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок» та його ресурсами для організації цікавого і захоплюючого освітнього процесу в школі.












Немає коментарів:

Дописати коментар