четвер, 8 жовтня 2020 р.

Круглий стіл з актуальних питань організації освітнього процесу 2020/2021 н.р. в початкових класах

 

07 жовтня 2020 року в ТОКІППО відбувся круглий стіл на тему «Організація освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році: особливості ведення Класних журналів та оцінювання в початкових класах НУШ» за допомогою інтернет ресурсу Google Meet.

Для участі в заході були запрошені методисти з початкової освіти, працівники методичних установ, відділів освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, які відповідають за початкову освіту. В зустрічі взяли участь понад 70 освітян з усієї області.

Завідувач відділу дошкільної та початкової освіти Лариса Коненко висвітлила питання організації освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році, розповіла про особливості ведення Класних журналів та оцінювання в початкових класах.

Надія Гордіюк, методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, ознайомила учасників з тим  як здійснювати рівневе оцінювання результатів  навчання учнів 3-4 класів НУШ.

Доцент кафедри педагогіки Львівського ОІППО, головний редактор Всеукраїнського природничого науково-популярного журналу для дітей «Колосок» Дарія Біда поділилася з учасниками секретами використання ресурсу Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок» в роботі вчителів початкових класів НУШ.

Методист відділу дошкільної та початкової освіти Ольга Іваночко ознайомила педагогів з перевагами роботи в середовищі Google Classroom.

Учасники зустрічі брали активну участь в обговоренні та висловили свої позиції, щодо питань які стосуються оцінювання в початкових класах НУШ.














 

Немає коментарів:

Дописати коментар