пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

Школа майстерності вчителя пілотного класу

 


Особливості організації освітнього процесу та оцінювання в 4-ому пілотному класі



01 жовтня 2020 року у Тернопільському ОКІППО відбулося онлайн заняття інтерактивної Школи майстерності вчителя пілотного класу на тему «Особливості організації освітнього процесу та оцінювання в 4-ому пілотному класі». Модератором зустрічі став відділ дошкільної та початкової освіти інституту (Л. Коненко, О. Іваночко), зустріч проходило на онлайн-платформі Google Meet.

З особливостями організації освітнього процесу в 4-х пілотних класах у 2020-2021 навчальному році учасників ознайомила Л. Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти.

О. Волощенко та О. Козак, методисти  кабінету координації впровадження Нової української школи ЛОІППО, автори модельної програми та підручника ЯДС, представили вчителям програмове та навчально-методичне забезпечення молодших школярів пілотних класів з курсу «Я досліджую світ».

Методист з початкової освіти ТКМЦНОІМ  Н. Гордіюк розповіла педагогам про орієнтовні вимоги до оцінювання результатів навчання учнів 4-х класів з навчальних предметів та інтегрованих курсів.

Учасники були раді зустрічі, знайшли відповіді на питання, які їх турбували та окреслили тематику наступних занять Школа майстерності вчителя пілотного класу.

Матеріали зустрічі:














Немає коментарів:

Дописати коментар