четвер, 30 квітня 2020 р.

Інтерактивна школа майстерності вчителя пілотного класу


Школа майстерності вчителя пілотного класу «Дистанційне навчання учнів пілотних класів – виклики сьогодення»» 


28 квітня 2020 р., після невеличкої перерви, з допомогою інтернет ресурсу Google Meet зустрілися наші першопрохідці НУШ, наші найпрофесійніші вчителі, вчителі пілотних класів та тренери.
Зустріч проходила в рамках Інтерактивної школи майстерності вчителя пілотного класу, метою якої був обмін досвідом роботи щодо організації освітнього процесу з учнями в умовах карантину та обговорення результативності та якості використання різних інтернет платформ для здійснення дистанційного навчання.
Учасники заняття мали змогу ознайомитись з аспектами здійснення оцінювання під час карантину та умовами завершення навчального року (Л.Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту). Було проаналізовано найкращі практики дистанційного навчання та продемонстровано, з власного досвіду, використання найбільш ефективних для навчання школярів інтернет ресурсів (О.Добровольська, директор ТЗОШ І-ІІІ ст. № 14, тренер НУШ).
Також, про досвід використання платформи ZOOM для навчання своїх третьокласників та форми роботи з батьками під час карантину розповіла вчитель- пілотник Збаразької ЗОШ № 1 та тренер НУШ Н.Флінта.
О. Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти ТОКІППО ознайомила присутніх з аспектами мотиваційного навчання учнів в період карантину.
Вчителі-пілотники радісно поспілкувались один з одним, відзначили позитивні моменти онлайн зустрічі, накреслили шляхи та тематику подальшого спілкування.







Немає коментарів:

Дописати коментар