понеділок, 16 вересня 2024 р.

Інструктивно-методична нарада для вихователів груп подовженого дня

 

13 вересня 2024 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбулася інструктовно-методична нарада на тему «Онлайн-безпека дітей та розвиток кіберграмотності педагогічної спільноти». Участь в заході взяли вихователі груп подовженого дня ЗЗСО Тернопільської області.

Олексюк Олеся, доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів, кандидат педагогічних наук повідомила педагогам про технології штучного інтелекту для підвищення медійної грамотності та кібербезпеки.

Про важливість формування в учнів початкових класів навичок безпечної поведінки в інтернеті розповіла Коненко Лариса, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти.

Кухтяк Сніжана, методист відділу дошкільної та початкової освіти запропонувала вихователям поради про те, як організувати безпечний іпозитивний досвід дітей онлайн.

З інструментами формування навичок безпечноговикористання сервісів мережі Інтернет ознайомила присутніх Іваночко Ольга, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.

Мочук Оксана, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти наголосила на важливості впровадження основ кібербезпеки в освіту молодших школярів.













Немає коментарів:

Дописати коментар