вівторок, 7 листопада 2023 р.

Вебінар для вчителів початкових класів та вихователів груп подовженого дня

 

31 жовтня 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся  вебінар на тему «Формування цінностей молодшого школяра: особиста гідність, безпека життя, громадянська позиція». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня ЗЗСО Тернопільської області.


Оксана Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук, проаналізувавши соціально-психологічні засади проблеми торгівлі людьми у XXI ст., розповіла про ранню профілактику експлуатації серед дітей початкової школи.

Завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту Лариса Коненко, розкрила особливості як говорити з дітьми про особисту гідність, безпеку життя та громадянську позицію.

Про теоретико-методологічні основи та ціннісні орієнтири програми «Особиста гідність, безпека життя та громадянська позиція» повідомила Сніжана Кухтяк, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.

Ольга Іваночко, методист відділу продемонструвала інтерактивні сценарії для роботи з батьками учнів 1-4 класів у межах програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».











Немає коментарів:

Дописати коментар