пʼятницю, 10 листопада 2023 р.

Круглий стіл – дискусійна платформа для вчителів початкових класів та вихователів ГПД

 

09 листопада 2023 року за допомогою інтернет ресурсу Google Meet відбувся круглий стіл на тему «Принципи управління класом: як подружитися з учнем і  бути авторитетом». Для участі в заході були запрошені вчителі початкових класів та вихователі груп подовженого дня ЗЗСО Тернопільської області.

Розпочала захід Лариса Коненко, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту, яка ознайомила присутніх з основними принципами управління класом у початковій школі.

Оксана Жизномірська, доцент кафедри педагогіки, психології та інклюзивної освіти, кандидат психологічних наук, розкрила секрети створення сприятливого психологічного клімату в класі.

Про особливостіспілкування педагога з молодшими школярами в період воєнного часу повідомила Сніжана Кухтяк, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.

Ірина Олексюк, вчитель початкових класів ОЗ Горинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременецької міської ради, з власного досвіду розповіла про способи згуртування учнівського колективу.

Найефективніші форми онлайн комунікації з учнями початкових класів в умовах дистанційного та змішаного навчання присутнім продемонструвала Ольга Іваночко, методист відділу дошкільної та початкової освіти інституту.

Методичні рекомендації щодо особливостей управління класом в початковій школі
















Немає коментарів:

Дописати коментар