понеділок, 9 січня 2023 р.

Проведення ДПА в початковій школі у 2023 році (4 клас)

 

Державна підсумкова атестація (ДПА) в початковій школі проводиться відповідно до «Порядку проведення державної підсумкової атестації» та наказу МОН «Деякі питання проведення в 2022/2023 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту».

У 2022/2023 навчальному році державна підсумкова атестація осіб, які завершують здобуття початкової освіти, проводиться у закладі освіти в письмовій формі.

Строки проведення атестації в 4 класі в закладі освіти затверджує керівник закладу освіти в межах навчального року.


Завдання для проведення ДПА в закладі освіти укладають учителі закладу освіти відповідно до орієнтованих вимог до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році, які затверджує керівник закладу освіти.

Державна підсумкова атестація осіб, які завершують здобуття початкової освіти, проводиться з української мови (оцінювання результатів з української мови та читання), математики та мови національних меншин або корінних народів.

ДПА з мови національної меншини або корінних народів проводиться для осіб, які здобувають освіту мовами національних меншин чи корінних народів, за заявою одного із батьків або інших законних представників та за рішенням педагогічної ради.

Орієнтовні вимоги до змісту атестаційних робіт для учнів 4 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар