вівторок, 31 січня 2023 р.

Онлайн-конференція на тему «Змішане навчання: як організувати якісний освітній процес у 2023 році в умовах сьогодення»

 

25 січня в режимі онлайн відбулася конференція на тему «Змішане навчання: як організувати якісний освітній процес у 2023 році в умовах сьогодення». Для участі в заході були запрошені консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників та керівники методичних об'єднань початкових класів ЗЗСО Тернопільської області.


Метою проведення онлайн-конференції було удосконалення знань педагогів щодо особливостей навчального процесу за умов змішаного навчання, формування навиків ефективного використання вчителями  особливостей очного та електронного навчання, ознайомлення педагогів з цифровими ресурсами для організації змішаного навчання.

Коненко Лариса Богданівна, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти інституту привітала учасників заходу, провівши дружнє коло: «Твій вчитель не той, хто тебе вчить, а той, в кого вчишся ти». Також Лариса Богданівна розповіла присмутім про змішане навчання як форму організації спільної діяльності вчителя й учнів початкових класів.

Доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів, кандидат педагогічних наук Олексюк Олеся Романівна зробила огляд цифрових можливостей  мобільного застосунку «Вивчаю не чекаю» та допоміжних матеріалів для вчителів в умовах змішаного навчання.

Мочук Оксана Богданівна, методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти презентувала на практиці прийоми формувального оцінювання в початкових класах за умов змішаного навчання.

Методист відділу дошкільної та початкової освіти Іваночко Ольга Василівна продемонструвала педагогам особливості створення цифрових навчальних ресурсів за допомогою інтерактивного онлайн-сервісу WordWall.

На завершення онлайн-конференції Коненко Лариса Богданівна провела з присутніми відкритий мікрофон.

















Немає коментарів:

Дописати коментар