пʼятницю, 5 лютого 2021 р.

Онлайн-зустріч з авторами підручників для 4 класу

 

04 лютого працівниками відділу дошкільної та початкової освіти ТОКІППО (Коненко Л.Б., Іваночко О.В.) була організована онлайн-зустріч з авторами підручників 4 класу (математика, українська мова) для вчителів 3-х класів Тернопільської області.

Завідувач відділу Коненко Лариса Богданівна закцентувала увагу на важливості питання вибору підручників для учнів початкових класів.

Іваниця Галина Афанасіївна автор підручників, проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», кандидат педагогічних наук, доцент розповіла вчителям про сучасний підручник з української мови та читання як один з ресурсів забезпечення якості освіти.

Гісь Ольга Михайлівна автор підручників, кандидат фізико-математичних наук, психолог, вчитель вищої категорії, науковий співробітник відділу числових методів математичної фізики Інституту прикладних проблем механіки та математики ім. Підстригача НАН України виступила з повідомленням на тему «Математика у мандрах – легко та цікаво! Задачі на рух в 4 класі».

В зустрічі взяли участь понад 60 педагогів з усієї області. Вчителі висловили вдячність за цікаве та креативне ознайомлення з підручниками для учнів 4-х класів.







Немає коментарів:

Дописати коментар