понеділок, 1 лютого 2021 р.

Онлайн-консультація для вчителів пілотних класів

 

28 січня методисти відділу дошкільної та початкової освіти інституту організували онлайн-консультацію для вчителів пілотних класів. Основною тематикою зустрічі були питання, які стосуються організації дистанційного та змішаного навчання в початковій школі.

Завідувач відділу Коненко Лариса,  розповіла про різноманітні додатки та платформи, які стануть у нагоді при дистанційній формі навчання.

Жизномірська Оксана доцент, кандидат психологічних наук, викладач кафедри педагогіки і психології ознайомила вчителів з психологічними аспектами дистанційного навчання.

Доцент, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри менеджменту і методології освіти Городецька Оксана розкрила присутнім особливості технології змішаного навчання як інновації дистанційної освіти.

Іваночко Ольга методист відділу продемонструвала педагогам переваги додатку Google Classroom як однієї з платформ для організації дистанційного навчання.

Учасники онлайн-консультації, вчителі пілотних класів, активно ставили запитання та окреслили ряд питань, про які вони хотіли б дізнатися детальніше на майбутній зустрічі.










Немає коментарів:

Дописати коментар